Pogoji poslovanja

Nakup:
Nakup je mogoč 24 ur na dan vse dni v letu. Po oddaji naročila prejmete na vaš e-mail potrditev,  kjer bo naveden datum dostave izdelkov in vaš končni strošek.

 

Postopek nakupa:
V primeru, da ste si zbrali izdelek in ga želite kupiti… izberite količino, s klikom na “v košarico” ob izdelku boste ta izdelek vstavili v svojo košarico.
Gumb “odstrani” pritisnete, če želite izprazniti izbrane izdelke iz vaše košarice.
Gumb “na naslednji korak” pritisnete za nadaljevanje nakupa. Tukaj vpišete vaše podatke za dostavo izdelka in morebitne opombe (glede dostave). Prosimo vpisujete pravilne podatke (telefonska številka) zaradi lažje dostave. Pri naslednjem koraku izberite način plačila s klikom na gumb. V naslednjem koraku se vam ponovno izpišejo artikli, ki ste jih naročili, naslov za dostavo in način plačila. Če ste se pri vnosu podatkov zmotili lahko tu še popravljate podatke s pritiskom guma uredi.
V primeru, da se strinjate z vsebino vašega naročila in ceno, nakup zaključite s klikom na gumb “zaključi z nakupom”.
Vaše naročilo lahko spremenite ali prekličete preden kliknete na gumb “zaključi z nakupom”. Po kliku na navedeni gumb bo vaše naročilo posredovano na naslov e-trgovine selsen.si.
Sklenjena pogodba vašega realiziranega naročila bo shranjena na sedežu našega podjetja. Cene veljajo na dan sklenitve pogodbe/nakupa.

 

Dostava & prevzem:
Naročeno blago vam dostavi naš pogodbeni partner DPD, v primeru kakršnihkoli težav z dostavo, nas lahko kontaktirate. Naročeno blago boste prejeli v roku 7 delovnih dni. Dostava je brezplačna za naročila vrednosti nad 100 €, za naročila manjših vrednosti velja cena dostave 3,50 z 22% DDV.

 

Načini plačila:

Plačilo po povzetju
Kupnino za naročene izdelke boste plačali dostavljavcu ob dostavi pošiljke.

Plačilo po predračunu
Predračun boste prejeli na vaš e-mail. Plačilo lahko opravite preko spletne banke, ali na banki. Pošiljka bo odposlana po prejetem plačilu. V tem primeru ni dodatnih stroškov odkupnine.

 

Odstop od pogodbe/nakupa:
Fizične osebe, ki sklenejo pogodbo/nakup na daljavo skladno s 43. č. členom ZVPot, imajo pravico, da najkasneje v petnajstih dneh od prevzema blaga na naslov info@selsen.si sporočijo, da odstopajo od pogodbe/nakupa, ne da bi jim bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Vrnitev prejetega naročila na naš naslov v roku za odstop (15 dni), se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe/nakupa. V primeru, ko kupec odstopi od pogodbe/nakupa s sporočilom na info@selsen.si, mora prejeto blago na naš naslov vrniti v 30 dneh po sporočilu. Selsen d.o.o. bo znesek prejetega plačila vključno s stroški dostave za vrnjeno blago nakazal kupcu na njegov bančni račun v treh dneh po prejemu vrnjenega blaga. V kolikor kupec izdelek začne uporabljati, pa si premisli, izgubi pravico do odstopa od pogodbe/nakupa. Tudi sicer mora prejeto blago vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Stroške vračila blaga plača kupec.

 

V primeru, da ste prejeli paket, ki se je poškodoval med transportom (embalaža ima vidne poškodbe) ali kaže znake odprtja, ga takoj reklamirajte vašemu dostavljavcu ter izpolnite reklamacijski zapisnik. Prosimo vas, da o tem obvestite tudi nas na e-mail: info@selsen.si

 

Če naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost ter v primerih, ko nakup ni izveden na osnovi pogodbe, sklenjene na daljavo, določila prejšnjega odstavka ne veljajo. Morebitne zahtevke za vračilo blaga bomo v teh in podobnih primerih obravnavali individualno in pri tem v največji možni meri upoštevali vse razloge in okoliščine.

 

Garancija:

Za izdelke kupljene v naši spletni trgovini, veljajo vsi garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Kot garancija za izdelke se šteje izdan račun. Kljuke imajo garancijo 1 leto oziroma več če je to navedeno pri kljuki. Letvice za RAL vgradnjo imajo funkcionalno garancijo 10 let. Garancijo je možno uveljaviti na sedežu podjetja Selsen d.o.o.

 

Varovanje podatkov:
Upravitelj spletne trgovine trgovina.selsen.si je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezan k varovanju osebnih podatkov, ki ste nam jih zaupali. Podatki ne bodo v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim osebam. Za potrebe dostave bomo vaše podatke zaupali dostavni službi. Z vami bomo stopili v stik preko elektronske pošte z namenom obveščanja o novostih in podobno, če temu ne boste izrecno nasprotovali.

 

Kodeks po ZEPT:
Selsen d.o.o. posluje v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) in na njegovi podlagi sprejetimi predpisi.

 

Zakon o piškotkih:

trgovina.selsen.si uporablja sistemski piškotek PHPSESSID. Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami. Trajanje piškotka je omejeno na sejo.