Košarica

Ste pri iskanju artikla ali med nakupom naleteli na težavo?

V primeru, da ste naleteli na težavo ali potrebujete dodatne informacije za nadaljevanje nakupa nam prosim pošljite sporočilo na email info@selsen.si.

Splošna navodila za uporabo spletne trgovine

Nakupovanje v Spletni trgovini podjetja SELSEN d.o.o. je enostavno in varno. Spletna trgovina omogoča nakupe samo na območju Slovenije. Poskrbeli bomo za preglednost podatkov in vas varno vodili preko vseh korakov nakupa.

Izberite izdelek in ga s klikom na gumb “V košarico” dodate v košarico.
V košarici si lahko ogledate seznam izbranih izdelkov, spremenite količino ali odstranite izdelek. Če želite dodati nove izdelke v košarico, kliknite na gumb »Nakupovanje«. Izdelki, ki ste jih že dodali v vašo nakupovalno košarico, bodo tam ostali, dokler naročilo ne bo dokončano oziroma izdelkov ne boste odstranili iz košarice. V vsakem trenutku se lahko vrnete na nakupovanje in dodajate nove izdelke, pri čemer bodo že dodani izdelki ostali v košarici.
Ko imate v nakupovalni košarici izdelke, ki jih želite naročiti, kliknite na gumb »Na blagajno«. Sledila bo prijava oziroma registracija v sistem Spletne trgovine SELSEN d.o.o.. Če ste v Spletni trgovini SELSEN d.o.o. že kdaj nakupovali ter ste registrirani, se v sistem lahko prijavite z elektronskim naslovom in geslom.
V naslednjem koraku »Vnos podatkov« bo sledil vpis/pregled podatkov za dostavo in izbira načina plačila. Obstoječi uporabniki na tem koraku preverite že vpisane kontaktne podatke in izberite plačilo. Novi uporabniki vpišite vse zahtevane kontaktne podatke, prav tako izberite način plačila.
Sledi pregled in potrditev naročila. Prosimo, da preverite vpisane podatke in naročilo. Če se z vpisanimi podatki strinjate, potrdite in oddajte naročilo s klikom na gumb »Potrdite naročilo«.
Vaše naročilo bo oddano, na elektronski naslov boste dobili sporočilo o uspešni oddaji naročila.

Vračilo:
Kupec ima pravico, da v 14 dneh od dobave blaga odstopi od nakupa, pri čemer sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Stroške vračila krije kupec. Priložena mora biti kopija računa in podatki za vračilo kupnine (nakazilo, npr. številka osebnega računa). SELSEN d.o.o. vrne celotno kupnino takoj, ko je mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejetja sporočila o odstopu od nakupa.

Kupec mora blago vrniti na naslov:

SELSEN d.o.o., Selšček 24, 1382 Begunje pri Cerknici.

Close Popup

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Open Privacy settings